Nina Kleingeld

Sinds 2013 werk ik met veel plezier als zelfstandig grafisch ontwerper. Waarom Stikstof? Deze naam kwam voort uit de eerste letter van mijn naam, de N. Dit is de afkorting van het element Stikstof. Een ezelsbruggetje uit mijn middelbare schooltijd en anno 2020 is dit woord actueler als ooit tevoren!

Ik maak logo's, huisstijlen, boeken, illustraties en kaarten. Mijn liefde voor letters speelt een grote rol in mijn werk. Ik ben beschikbaar voor nieuwe klussen; het ontwerpen van logo's, huisstijlen, proefschriften en/of omslagen, boekontwerpen, jaarverslagen, posters, flyers, persoonlijke verhuis-, huwelijks- en geboortekaartjes, muurschilderingen maar ook voor (freelance) DTP werkzaamheden.


Opdrachtgevers
De afgelopen jaren heb ik onder andere gewerkt voor en met opdrachtgevers als het Japanmuseum Sieboldhuis Leiden, Universiteit Leiden, LUMC, de Pieterskerk Leiden, Vereniging Leidse Hout, Dutch Masters Open, Leidsch Bouwbedrijf, Roeivereniging Rijnlands, Stichting Frans de Wit, Fields of Wonder, Bioscopen Leiden (Lido, Trianon en het Kijkhuis) gemeente Leiden en de gemeente Katwijk.


Opleidingen
Koninklijke Academie van Beeldende Kunst (KABK) Den Haag,
richting grafisch ontwerp (2009-2013)

Nimeto Utrecht, richting grafisch ontwerp (2004-2008)


Mijn contactgegevens:

mail: nina@stikstofstudio.nl
adres: Zoeterwoudsesingel 108-E | Leiden

©2020 STIKSTOF

KVK 58524371

nina@stikstofstudio.nl