Nina Kleingeld

Sinds 2013 werk ik met veel plezier als zelfstandig grafisch ontwerper. Waarom Stikstof? Deze naam kwam voort uit de eerste letter van mijn naam, de N. Dit is de afkorting van het element Stikstof. Een ezelsbruggetje uit mijn middelbare schooltijd en anno 2020 is dit woord actueler dan ooit tevoren!

Ik maak logo's, huisstijlen, boeken, illustraties en kaarten. Mijn liefde voor letters speelt een grote rol in mijn werk. Ik ben beschikbaar voor nieuwe klussen; het ontwerp van een logo, een complete huisstijl, de opmaak van een proefschrift en/of de omslag, een compleet boekontwerp, een jaarverslag, een poster, vormgeving van flyers, het maken van verhuis-, huwelijks- en geboortekaartjes, muurschilderingen maar ook voor (freelance) DTP-werkzaamheden.


Opdrachtgevers
De afgelopen jaren heb ik onder andere gewerkt voor en met opdrachtgevers als het Japanmuseum Sieboldhuis Leiden, Universiteit Leiden, LUMC, de Pieterskerk Leiden, Vereniging Leidse Hout, Dutch Masters Open, Leidsch Bouwbedrijf, Roeivereniging Rijnlands, Stichting Frans de Wit, Fields of Wonder, Bioscopen Leiden (Lido, Trianon en het Kijkhuis) gemeente Leiden en de gemeente Katwijk.


Opleidingen
Koninklijke Academie van Beeldende Kunst (KABK) Den Haag,
richting grafisch ontwerp (2009-2013)

Nimeto Utrecht, richting grafisch ontwerp (2004-2008)Illustraties
Neem eens een kijkje op mijn webwinkel waar ik prints verkoop!
etsy.com/stikstofstudio.


Mijn contactgegevens:

mail: nina@stikstofstudio.nl
adres: Zoeterwoudsesingel 108-E | Leiden

©2021 STIKSTOF

KVK 58524371

nina@stikstofstudio.nl